Hop hei. Enpä tosiaan ole melunnut pitkään aikaan, lienee syytä korjata tilanne. Jotenkin ei vaan riitä energiaa kirjoitella nykyään tämän useammin. Voi minua vanhaa ja väsynyttä...

Tämän viikon olen ollut töissä ja on ollut vallan kamalaa. tuuraukset on sikäli rasittavia, että joutuu tavallaan hyppäämään tilanteeseen kesken kaiken ja ottamaan langat käsiinsä vaikka olisi ihan pihalla. Nyt niitä lankoja sitten tosiaan piisasi, joten tuli tehtyä ylitöitä joka päivä. Selvisin kuitenkin kunnialla ja nyt on hyvä olo. Tuntuu siltä, että olen tosiaan aika hyvä työssäni. Ja viikonloppu on ihanampi kuin koskaan, kun saan levätä ja olla ajattelematta töitä. Maanantaina alkaa toki seuraava tuurausjakso, mutta siitä en tiedä vielä mitään yksityiskohtaista, joten en sitä murehdikaan.

Koulupuolella asiat ovat pahasti kesken. Kaksi esseetä on nyt myöhässä, ensi viikon tenttiin vielä 300 sivua lukematta. Toivottavasti löydän jostain energiaa ja aivokapasiteettia tentin läpäisemiseen. Tämä työn ja koulun yhteensovittaminen on tosiaan hankalaa, en enää ollenkaan ihmettele, että suurin osa tutuistani on opiskellut aika monta vuotta.

Kotona elellään normaaliin malliin. Kissat vouhkaa siinä missä ennenkin, kuuden jälkeen on turhaa enää yrittääkään nukkua. Kaikki pienet esineet kulkeutuvat sohvan taakse jemmaan. Mutta on kyllä kiva tulla rankan päivän jälkeen kotiin, kun kaksi pientä eläintä tulee iloisesti tervehtimään ja pussaamaan. Kissan silittäminen rentouttaa ja rauhoittaa kummasti.

Armas soon-to-be-husbandini rakentaa sähkökitaraa. Prosessi on toisinaan ärsyttävän äänekäs, mutta kyllä siitä näyttäis tulevan oikeasti aika hieno. Mun mielestä on hassu ajatus, että joku rakentaa tuosta vaan itse kitaran. Kun perheessä on muusikko, sitä oppii lapsesta asti suhtautumaan soittimiin jotenkin erityisen kunnioittavasti (on muuten kamalaa katsoa, kun musavideoilla hajotetaan soittimia! Miten ne voi tehdä niin?), ja se tekee projektista erityisen hienon ja ihmeellisen mun näkökulmasta. Toivottavasti kitara soi kauniisti sitten kun se on valmis.

To be continued...